Wednesday, December 15, 2010

macam ABPBH je rasa

Diya Edhayaa | 1:48 PM | 3Comments |
hot! hangat! cewwwaahhh.. memang hangat la.. tu je boleh aku cakap.. macam nak masuk ABPBH.. hehehe..serius.. sengit giler tengok persaingan blog-blog baru ni bersaing.. tapi, baguslah kan.. bersaing secara sihat... sama-sama nak naik.. bagus gak creator ni buat kategori ni.. dapat jugaklah kami ni berkenalan dengan yang lain kan.. hehe.. tadi, bukak lappy.. tengok lagi.. kedudukan hari ni..



haa.. itu kedudukan saya.. belum tengok yang atas-atas.. perggghhh!!! memang dahsyat la.. tapi, biarkan readers atau followers yang tentukan.. mereka suka, mereka vote.. tiada paksaan.. tapi kalau suka blog ini, silalah vote.. hehe... 2 days left.. cepat-cepat... :)


*...tata...*



3 3 orang hijau bagi komen:

.: aqmar :. said...[Nak Reply!]

mcm mane nk vote? boley vote lagi ke?

Mohamad Izwan said...[Nak Reply!]

all da best..sy baru 5 vote.. hahaha.. busy sket awal sem..tak sempat promote pape..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

aqmar: cuba tgk entry 'sy jga suka shawl'.. kat situ ade link..tq! :D

izwan: ehe.. thanx.. biaselah awl sem.. byk bnde nk setelkn.. btw, all d bez juga utk kamu... :)