Monday, December 20, 2010

pose slumber laptop contest

Diya Edhayaa | 4:43 PM | 5Comments |
fuh! fuh! penat selongkar satu laptop ni.. ke mana pixca2 muka tak tau malu i depan laptop.. haha.. selalunye, wat perangai gini masa takde lecturer dalam kelas.. boringlah katakan.. so, aku diajak join contest oleh penganjur contest sniri, rizal.. mane boleh lepas weyh.. nak join jugak!!! POSE SLUMBER LAPTOP CONTEST... senang je korang... dah memang semua suka posing-posing depan laptop kan.. hehehe...



nak tau syarat-syarat contest ni?? cepat g terjah blog rizal ni keyh... klik je banner yang i dah letakkan ni.. mudah jer.. and aku pertaruhkan posing slumber depan laptop ni dengan pixca ni...




hehe.. muka sangatlah hod.. hod... hodooooohhhhh...!! taim ni.. tsk.. sebelah kiri, aku.. belah kanan pulak, roomate.. roomate merangkap kawan baek.. hehehehee....yang ade corak corak tuh, sebab guna cyberlink youcam... kiranya, boleh pilih effect o corak mane-mane yang kite suke masa snap pixca... :D  


sikarang, wa mau tag ini lima olang budak manyak baek...

hah! ape tunggu lagi.. g wat contest eyp.. sambil makan goreng pisang panas... hehehe...
 *...tata...*


5 3 orang hijau bagi komen:

mimie =) said...[Nak Reply!]

oit makcik...
ko on upenye...
ak tgh usha cntest2 ni...
tp cam xberkelayakan je nk join...
hahhaha

hafizah alias said...[Nak Reply!]

thankss dear tag pija. tp pija tak pndai sgt la bab2 contest nih. err..maklumlah baru je buat blog. hee.
btw, gud luck dear! :)

Wanz Mejuez said...[Nak Reply!]

http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html

new contest

wannurfazrini said...[Nak Reply!]

ewahhh , mmg selamber habiss . btw goodluck :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

wanz: opss! ade ag ke contest ni..?

wannnurfazrini: mke budak na main polis sentri.. hehe.. tq dear~ :D