Friday, December 10, 2010

tersenarai dalam blog baru pilihan malaysia

Diya Edhayaa | 1:15 AM | 5Comments |
sejuk kaki tangan! haha.. ape punya diya la.. etceli, blog ni dah masuk senarai Blog Pilihan Malaysia.. cewwaaahhh!! baru tersenarai... tak kisah la kan.. at least ada..  tol tak?? sebelum ni blog pilihan malaysia dah ada wat contest untuk blog  macam blog personal lelaki dan wanita pilihan, blog lawak pilihan, blog suami dan isteri pilihan and blog tutorial pilihan..



-klik untuk pembesaran saiz hingga XL-


jeng jeng jeng.. saya ada dalam dalam senarai yang ke-6.. jom! usha usha saya ada kat mane.. eheh..

-klik untuk pembesaran ke saiz XXL-


u olls tanye nape dalam tuh BILE DIYA MULE BERCERITA bukan SAYA SUKA HIJAU?? sebab sebelum ni saye gunakan namakan tuh untuk blog ni.. sekarang dah tuka jadi saya suka hijau sebab saya memang suka warna ijau... love it!!! tgk blog je la.. hehe.. pape pon, syukran jazilan untuk BPM sebab up kan kami yang baru berblog ni... :D




pssttt : malam ni nak tido sambil senyum arnab.. boleh tak?? heee~ =p


*...tata...*


5 3 orang hijau bagi komen:

izyana said...[Nak Reply!]

congrate dear..huhu..famos jgn lpe i ea..haha

*MiSz AnNalieZe* said...[Nak Reply!]

sis!congrate tau..!^^..and and..ada sesuatu utk kamu di blog saya..;)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

yan: tq2!! bru awl2 ni.. nt pape kite inform ag kt blog keyh.. :)

ann: mekasih2.. :D cube2 je tuh.. ok2, nt sis blogwalking blog u keyh... :)

kay yea said...[Nak Reply!]

hey gd luck~
sy pn ske hijau~ ;)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

hey! hey! thanx yea..
ijau itu cntek..:)