Saturday, December 4, 2010

terasa nak menangis la pulak

Diya Edhayaa | 4:35 PM | 1Comments |
oh no..! dah makan, tapi lapar semula.. apesal hah?? baru sejam kot, perutku yang baek hati ini minta diisi lagi.. maybe sebab duk umah tak sama dengan duk kampus.. ye la, duk umah, nak makan je, g dapur.. tak payah susah susah terjun turun dari tingkat 30, lalu tangga yang memang tinggi, tah berapa anak tangga, aku tak sempat nak kira.. korang tolong kirakan?? boleh lah.. tolong menolong amalan mulia.. hehe.. sebenarnya, dah berape lama aku duk menatap muka laptop nih.. ingat cantik sangat ke nak suh aku tengok muka dia lame lame.. haih! tak de kerja la.. kalau tak sebab benda alah ni.. apelagi kalau bukan BROADBAND a.k.a berukband.. memang teruk sampai tersengguk sengguk aku rasa.. grrrr~

-google-



nak tunggu dia loading tuh, boleh aku kira berapa butir pasir yang ade kat depan umah aku.. rasenya, cukup seribu sembilan ratus dua puluh tiga, baru dia siap loading.. eee~ sakit sungguh ati.. rase nak makan, gigit, telan benda alah ni pon ade.. sedap gak kalau buat tomyam ke.. x pon, blender benda ni sampai hancur, bungkus dalam daun pisang, pastu kukus jadi lepat pisang..*jahatnya.. haha.. karut! dulu masa ade promosi yang ******, puas pikir, sebabnya ada kontrak je pon.. yang ni aku tak sure ada ke tak.. 


masa mula mula beli, bayar murah la sikit per month, bukan main laju lagi dia.. kalau masuk lumba lari dengan arnab ngan kura kura pon, rasenya confirm dah dia menang.. masa tuh 5 bulan pertama bayar camtu.. memang bangga gilerlah jadi pengguna bb telco ni.. afta 5 bulan, dah kena bayar lebih dari dulu.. aku tak kesah, sebab bukan aku yang  bayar.. hehe.. =p dah bayar lebih tuh, buat la cara bayaran tuh.. ni tak, makin bertambah kelajulembapan  die tuh.. ni, aku rasa nak menangis je.. kalau kat umah ni maybe la sebab takde 3G yang tuh, tahap GPRS je.. tapi aku musykil sungguh nape masa duk kampus, dia laju.. padahal takde 3G gak.. hutan langsung..lagi satu, kat kampung aku pon camtu.. boleh pulak dia laju dari umah aku yang dekat bandar ni... konfius aku konfius...sebenarnya, persoalan aku adalah adakah wajar aku tukar ke bb yang lain lepas 12month aku gunakan yang ini...??? emmm... pikir pikir..


-google-



p/s : sebelum beli broadband, pastikan kawasan anda ada coverage yang baik... :)



*...tata...*

1 3 orang hijau bagi komen:

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

huk3.. sadis..
ku fham ap yg ad dlam htimu,
owg bwu jep trminate mxis brdband,
smpan lame2 wt skit jiwa jep, huk3