Saturday, December 18, 2010

award dari key yea + 2nd round BBPM

Diya Edhayaa | 3:28 PM | 6Comments |
mekasih banyak banyaklah kat key yea bagi saye award.. terharu ni.. terharuuuuu.... cepat bagi baldi.. air mata nak menitik dah ni.. kang banjir, puas pulak nak berpindah randah.. dah la sekarang ni pun musim hujan.. sejuk baiii.. macam duk kat oversea uh.. main baling baling snow... hehehe..






comey je ko senyum kan zirafah... kepada tuan zirafah , nanti sudi sudilah vote den eyh.. haha.. menda la aku mengarut ni.. badan dahlah tengah letih ni.. penat g bersosial ngan dotdotdot... sape ek dotdotdot??? nanti la aku citer.. bukan special mane pun hidup aku ni.. biasa biasa jer... ape ape pun tahniah jugaklah dekat 49 blog yang layak ke pusingan kedua BBPM.. macam mana pun, aku tetap bersyukur sebab dah lepas 2nd round.. arigato, syukran n segala terima kasih lah kat followers ke readers ke silent readers ke n sape sape je la yang dah vote aku.. hehe...blog aku ni taklah best mane pun.. kepada yang dah follow blog aku, nantilah aku 'ganyang' korang semua ek.. hwahwahwa...


pssttt: broadband aku dah laju... hik3!! takde kaitan pun...


*...tata...*


6 3 orang hijau bagi komen:

mien eaststar said...[Nak Reply!]

haha...hebak..hebak..tahniahh...

Rafina Mimi Zairul Murni said...[Nak Reply!]

tahniah cikgu :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

mien: biase2 jer.. tq2..!!

sis.rafina:mekasih.. :)

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...[Nak Reply!]

tahniah berjaya ke bpm peringkat ke2...jom folow memolow...

ɐɥs+ɐɟ said...[Nak Reply!]

slm mesra.. kunjung2. . . tahniah ya berjaya ke peringkat seterusnya. semoga terus maju jaya ;)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

alfalora: yeap2..jum follow2.. hik!

fasha: thanx yea.. vote me nt.. :D