Tuesday, December 21, 2010

dah boleh mengundi!

Diya Edhayaa | 11:00 AM | 8Comments |
walaupun tak berape sihat.. hidung sroot sroot.. tapi tetap nak post entry ni.. ehem! start pukul 7 pagi tadi lagi dah boleh undi untuk peringkat kedua ni.. sampai 7 pagi 23 disember.. 2 hari je... kalau dulu, blog masing-masing ada nombor plat, sekarang guna nama blog je.. macam mana nak vote?? okeh3.. aku kasi tau..

macam kat blog ni, readers semua boleh click je kat swift putih yang ada kat sidebar tu.. pixca tu trus direct ke site untuk mengundi.. undian peringkat kedua .. senang je kan... aku pun tak harap sangat blog ni dapat top 10.. tapi sekurang-kurangnya usaha kena ada kan.. menang ke kalah ke, adatlah tu.. kalau semua menang, sapa nak kalah.. huhu.. dah bersaing dengan 49 blog yang lain lagi.. sengit wohhhh! ape-ape pun, koranglah nadi aku.. 

VOTE ..::SAYA SUKA HIJAU::..
VOTE ..::SAYA SUKA HIJAU::..
VOTE ..::SAYA SUKA HIJAU::..
VOTE ..::SAYA SUKA HIJAU::..
VOTE ..::SAYA SUKA HIJAU::..



by clicking diz pixca at d sidebar, korang akan direct ke site untuk mengundi... TQVM! =)

8 3 orang hijau bagi komen:

.vna erman. said...[Nak Reply!]

blog walking...nice blog!
feel free to follow my blog dear
http://www.vnazone.blogspot.com

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

rajen2 singgah.. da follow la dear.. :)

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

yewp yunk suda mngundi~
all d best..! ^^,

Cikgu Fikri said...[Nak Reply!]

wah..
good luck yer..
maju blog2 cikgu..
huhuhhu..
anyway, fiq dtg follow..
psl gathering tu, cdg nk wat kt KL..around bulan 1...

Shaheila Malek said...[Nak Reply!]

Halamak!!!. Gudluck okey... (:

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

cikgu fikri: emm.. nt pk2 dlu.. tp mcm menarik je gathering 2..

sis ahs: join! ;]

shaheila: tenkiu2... hehe..jgn lpe vote..

mimie =) said...[Nak Reply!]

oit cikgu...
asal ni...??
windu aku ek...
meh cikgu mimi tlg kaunseling kan nak...
hehhehe