Wednesday, December 22, 2010

pencarian blogger peramah 2011

Diya Edhayaa | 1:15 PM | 9Comments |
mood berblog hilang buat sementara waktu.. tak taulah kenapa aku ni.. kalau tak, rajin je nak singgah blog orang.. komen-komen sikit.. baca entry orang.. semalam, mood hilang..  tapi hari ni ok sikit kot.. =] bila tengok cikgu ayu buat entry pencarian blogger peramah 2011, automatik mood datang semula.. hehe.. apatah lagi bila dia sendiri ajak join kan... kat bawah ni adalah entry yang dah dicopy milo...


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.



Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! (:
 
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

disebabkan cikgu ayu suruh tag 4 orang atau lebih, aku pun nak tag mereka ni... tengok sape yang kena......~~




beres! =]

9 3 orang hijau bagi komen:

nazirulhazwan~ said...[Nak Reply!]

wah, peramah ea??hehe baru den tau.hehe

check my latest entry:)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

peramah la kot...~
huhuhu

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

assalamualaikum..
tahniah kerana anda dipercayai sebagai
seorang yang peramah, ayuh ke laman
http://bloggerperamah.blogspot.com/
untuk menemui blogger2 peramah yg lain..

laporkan jika ada blogger yang sombong.

ayuh beramah mesra! (:

blogger peramah:
- suka update entry;
- suka baca entry rakan;
- suka tinggalkan komen.

selamat menikmati dunia blogger... ^^,

mimie =) said...[Nak Reply!]

beb..
style ur hijab...
aku tag ko..
hahhaha...
jom2..
ko la ni ajo aku msuk2 contest..
btw ko ni bukan ke dr azali lg peramah..
hahhaha...
cayalah ko...

geramgaram said...[Nak Reply!]

salam perkanaln...huhu dri blogger baru

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

mimie: hahaha... xplore sndri.. ingt ak pndy sgt ke..merepek merapu aku suke la..

geramgaram: slm kenal jugew... :)

.:rizaL:. said...[Nak Reply!]

http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

thanks ya 4 da tag..awk mmg peramah..ehhe

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

inginkan blog anda dipromote selama seminggu..jom komen pasal entri ini.. http://kringg.blogspot.com/2010/12/inginkan-blog-anda-dipromote-oleh-saya.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...[Nak Reply!]

hehe...
tq2~